Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Gedeeld Door Ons (Jewel Case)

Gedeeld Door Ons (Jewel Case)

Suzan & Freek | v.a. €10,99

Debuutalbum inclusief de hits 'Als Het Avond Is' en 'Blauwe Dag'

  • Barcode: 0190759919125

Prijzen

Winkel Levertijd Prijs
bol.com
Voor 23:59 besteld, morgen in huis €10,99 Naar aanbieder
Firma Prent
Shopscore: 9.2
Nu besteld, dinsdag in huis €23,95 Naar aanbieder
Sounds Haarlem
Shopscore: 8.8
Uiterlijk 2 december in huis €26,99 Naar aanbieder
Sounds Delft
Shopscore: 9.3
Uiterlijk 4 december in huis €23,99 Naar aanbieder
Velvet Music Delft
Shopscore: 9.3
Uiterlijk 2 december in huis €26,99 Naar aanbieder
DVDOutlet.nl
Shopscore: 8.9
1 - 2 weken €19,99 Naar aanbieder
CD Vinyl Records
Shopscore: 8.8
1 - 2 weken €23,99 Naar aanbieder

Specificaties

Alles over dit product

Met hun tien eigen liedjes tellende debuutalbum Gedeeld Door Ons geven Suzan & Freek een opvallend artistiek statement af, waarmee zij aantonen aan dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Uiteraard ontbreekt doorbraakhit Als Het Avond Is niet. Ook de overige negen nummers hebben elk een heel eigen en origineel geluid.

Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets ontstaan lijkt, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Als hobby posten zij onder de noemer ‘De Minuut’ filmpjes op Facebook, waarin ze hun eigen versies van bekende hits spelen. Dat slaat aan. Zowel de steeds groter wordende groep fans als de oorspronkelijke uitvoerenden zijn enthousiast. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes volledig naar hun hand zetten. Voor ze het weten doen ze al een uitverkochte clubtour en is hun ster rijzende nog voor ze überhaupt eigen materiaal hebben.

Debuutsingle Als Het Avond Is verschijnt en verandert alles. Het nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, pakt de eerste plek in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Een succes dat de inhoud van het debuutalbum danig heeft beïnvloed, zo stelt Freek. “Wat het maandenlange succes vooral heeft gedaan, is ons de tijd geven om heel weloverwogen aan onze muziek te werken. We hadden de rust om samen een zo divers mogelijk album te maken en uit die rust kwam ook de keus om op ons debuut geen enkele cover te zetten. Gedeeld Door Ons bevat een verzameling liedjes die heel goed laten horen wie we zijn en waar we voor staan.”

Het album laveert moeiteloos en speels langs een keur aan stijlen. Van Franse- en hiphopinvloeden op tweede single Blauwe Dag, tot disco en funk op Deze Is Voor Mij, de pop van Nog Even Dit en Neem Me Mee of juist luisterlied op het ingetogen Lied Voor Niemand Anders. Zonder dat de diversiteit ook maar een seconde geforceerd aanvoelt. “Wie ons alleen van Als Het Avond Is kent, zal verrast zijn. Wie ons al langer volgt weet van hoeveel stijlen we houden en hoe we daar altijd een eigen draai aan geven”, aldus Suzan. Freek voegt toe dat dit een rechtstreeks gevolg is van de covers die ze in het verleden opnamen. “Wij hebben toen al altijd als uitgangspunt gehad dat we vooral als Suzan & Freek wilden klinken, welke liedjes we ook opnamen. Die gedachte was ook leidend bij het schrijven van de nieuwe liedjes. Gedeeld Door Ons is een album waar we enorm trots op zijn en die van begin tot eind exact laat horen wie we zijn en waar we voor staan. We kunnen niet wachten om het aan de wereld te laten horen."

Gegevens

Artiest(en) Suzan & Freek | Suzan & Freek
Releasedatum 25 oktober 2019
Label Music On Vinyl

Productinformatie

Configuratie CD (ALBUM)
Editie Standard Edition
Aantal stuks in verpakking 1 disk
Speelduur 29:56
Kwaliteit Stereo
Taal Nederlands

Overige kenmerken

Binnenlands of import D
Box set Nee
Compilatie Nee
Country Nederland
Gewicht 100 g
Muziekgenre Pop , Nederlandstalig
Soort verpakking Jewel Case
Verpakking breedte 142 mm
Verpakking hoogte 10 mm
Verpakking lengte 125 mm

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken

Over Suzan & Freek

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.